Кондитер – це фахівець, що виготовляє кондитерські вироби, десерти, та інші солодкі напої, страви. Представників цієї професії можна зустріти у великих готелях, ресторанах і пекарнях.
Кухар знає, як правильно зберігати продукти, готує різні страви за рецептами і вміє оформляти приготоване. Організовує зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм.
Манікюрник виконує гігієнічне чищення та обробку нігтів та рук, придає бажану форму нігтям, покриває їх лаком, наклеює штучні нігті, робить нарощення, декоративне оздоблення та художнє оформлення нігтів.
Основна задача спеціаліста – робота на комп’ютері з різними даними. Введення інформації, набір тексту, складання таблиць і схем, структурування інформації за каталогами – ці та інші операції може виконувати оператор комп’ютерного набору в залежності від місця роботи.