11 листопада розпочався предметний тиждень з професії «Кухар». Стартував він із конкурсу стінгазет, які учні створювали самостійно.
Інформативним був майстер-клас з теми: «Як правильно обирати макаронні вироби та крупи». З уст майстра в/н Геннадія Кривоноса глядачі дізналися про переваги та недоліки цих продуктів у своєму раціоні, і про те, як способи обробки та приготування впливають на їх хімічний склад. Обговорювали і дієтичне харчування. В результаті всі присутні навчилися оцінювати якість представлених на майстер-класі продуктів і навіть склали рейтинг якісних макаронних виробів.
12 листопада Геннадій Кривонос провів майстер-клас з приготування гамбургерів, чизбургерів, бургерів та крилець KFC і розповів про особливості приготування кожної з цих страв.
Глядачі захоплено спостерігали за вправним приготуванням страв, а в кінці мали змогу їх скуштувати.
3 день пройшов під гаслом «Гарбуз – пан осіннього столу». Викладач спецпредметів Олена Шпирка та майстер в/н Ріта Руденко пригостили бажаючих традиційними стравами з гарбуза: гарбузовою кашею і карамелізованим гарбузом. Майстри в/н Галина Олійник та Ірина Алексейчук розповіли цікаві факти та провели вікторину про страви з гарбуза.
Шквал емоцій викликала майстерність різьблення по гарбузу. Такі вироби глядачам представив Геннадій Кривонос.
Четвертий день відзначився майстер-класом Олени Шпирки з теми: «Приготування моцарели». Глядачі спостерігали за процесом, ознайомилися з переліком заквасок і ферментів, необхідних для приготування, і з порядком їх додавання.
Дегустація приготованого сиру стала смачним і приємним закінченням майстер-класу. Окрім цього присутні скуштували страви з використанням моцарели: салат «Капрезе», піцу «Маргарита» і пасту «Моцарела».
15 листопада відбувся майстер-клас Геннадія Кривоноса з теми: «Кухня країн світу», на якому глядачі ознайомилися з тонкощами приготування страв японської кухні: «Макі-суші» та рол «Філадельфія».
Геннадій майстерно продемонстрував поєднання знань про особливості сировини з новітніми виробничими технологіями підготовки сировини та приготування страв, які є традиційними для японської кухні.