В рамках проведення тижня з професії «Кондитер» 09.03.2021 року майстриня виробничого навчання Рєпіна Тетяна провела майстер-клас по приготування надзвичайно смачного та популярного сучасного десерту «Трайфл».
Тетяна розповіла присутнім про історію виникнення десерту, майстерно продемонструвала технологічний процес його приготування з використанням новітніх виробничих технологій.
При завершенні майстер-класу здобувачі освіти та запрошені гості обговорили тонкощі приготування десертів «Трайфл», отримали буклети з технологіями приготування цих десертів, а також мали можливість скуштувати справжній витвір кондитерського мистецтва, а саме:
– Карамельний трайфл «Снікерс»
– Трайфл «Чорний ліс»
– Шоколадно-банановий трайфл
– Трайфл «Полунична фантазія».